Luftvärmepumpar i Karlshamn

Annons:
Luftvärmepump i Karlshamn - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Karlshamn. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Karlshamn. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Karlshamn. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Karlshamn som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Karlshamn

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Karlshamn.

B J Kylspecialisten AB
Hagalundsv. 53
374 40 KARLSHAMN


Karlshamns Kylservice AB
Sölvesborgsv. 37
374 32 Karlshamn


ELON Köksmästarna i Karlshamn
Strömmav. 2
374 32 Karlshamn


ELIAS Syd AB
Stillmans väg 23 -0
374 93 KARLSHAMN


Blekinge Kylteknik AB
Matrosg. 5
374 38 Karlshamn


Vbba, Ventilationsbolaget I Blekinge AB
Tubba Torg 5
374 32 Karlshamn


Gunnar Karlsen Sverige AB
Sternöv. 75
374 33 KARLSHAMN

Annons:

Pris på luftvärmepump i Karlshamn

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Karlshamn kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Karlshamn kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Karlshamn.

Värmepumpsfakta om Karlshamn

I Karlshamn finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Karlshamn.

Karlshamn är en tätort och centralort i Karlshamns kommun i Blekinge län. Karlshamn var från början en dansk utskeppningshamn vid namn Bodekull, eller Bokull. Kung Karl X Gustav gav order om att anlägga en stad och dessutom flottbas här på grund av platsens utmärkta läge vid Östersjön.

Yta: 1 347,72 hektar
Invånarantal: 19075, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Karlshamn om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Karlshamn.

I Karlshamn fanns det sammanlagt 7 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Blekinge.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.