Luftvärmepumpar i Falkenberg

Annons:
Luftvärmepump i Falkenberg - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Falkenberg. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Falkenberg. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Falkenberg. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Falkenberg som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Falkenberg

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Falkenberg.

ELON Sjöholms Falkenberg
Nyg. 64
311 74 FALKENBERG


Falkenbergs Rör AB
Kvekatorpsv. 21
311 32 FALKENBERG


Falkenbergs Ekonomipumpar AB
Servicev. 6
311 32 FALKENBERG


Kylservice i Falkenberg
Rönnåsv. 19 B
311 95 Falkenberg


Falkenbergs Plåtslageri
Kanslistvägen 7
311 39 Falkenberg


Sydpumpen AB
Ätrastigen 5 A
311 38 FALKENBERG


Elaffären i Vinberg AB
Rörv. 2
311 50 FALKENBERG


IVT Center Väst
Mellangårdsv. 1
311 50 FALKENBERG


Caverion
Sanddynev. 2
311 32 FALKENBERG

Annons:

Pris på luftvärmepump i Falkenberg

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Falkenberg kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Falkenberg kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Falkenberg.

Värmepumpsfakta om Falkenberg

I Falkenberg finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Falkenberg.

Falkenberg är en tätort i Halland och centralort i Falkenbergs kommun, Hallands län, belägen vid Ätrans utlopp i Kattegatt. Motorvägen E6/E20 som går mellan Oslo och Köpenhamn via Göteborg går vid Falkenberg. Järnvägen Västkustbanan passerar också förbi staden.

Yta: 1 484,82 hektar
Invånarantal: 20 035, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Falkenberg om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Falkenberg.

I Falkenberg fanns det sammanlagt 9 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Halland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.