Luftvärmepumpar i Laholm

Annons:
Luftvärmepump i Laholm - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Laholm. Sammanlagt så finns det 5 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Laholm. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Laholm. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Laholm som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Laholm

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Laholm.

Sydpumpen AB
Ängelholmsv. 58
312 34 Laholm


Laholm Klimat-Service AB
Blåkullav. 38
312 33 LAHOLM


Laholmsplåtslagarna AB
Bokbindareg. 6
312 34 Laholm


Bad & Värme, Magnusson Golv
Kullsgårdsv. 43
312 34 Laholm


Vent Systems Sweden AB
Klägstorp 172
312 94 Laholm

Annons:

Pris på luftvärmepump i Laholm

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Laholm kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Laholm kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Laholm.

Värmepumpsfakta om Laholm

I Laholm finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Laholm.

Laholm är en tätort i södra Halland och centralort i Laholms kommun i Hallands län. Laholm ligger vid Lagans utlopp i Laholmsbukten. Laholms stad var både den äldsta, med stadsprivilegier från 1200-talet, och minsta i Halland.

Yta: 465,75 hektar
Invånarantal: 6150, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Laholm om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Laholm.

I Laholm fanns det sammanlagt 5 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Halland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.