Luftvärmepumpar i Lenhovda

Annons:
Luftvärmepump i Lenhovda - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Lenhovda. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Lenhovda. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Lenhovda. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Lenhovda som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Lenhovda

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lenhovda.

Lenhovda Radiatorfabrik AB
Järnvägsg. 6
360 73 Lenhovda

Annons:

Pris på luftvärmepump i Lenhovda

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Lenhovda kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Lenhovda kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Lenhovda.

Värmepumpsfakta om Lenhovda

I Lenhovda finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Lenhovda.

Lenhovda (uttalas le-n-håvd-a) är en tätort i Uppvidinge kommun i Kronobergs län. I Lenhovda finns ett stort gravfält från järnåldern med ca 170 fornlämningar, som visar Lenhovdas betydelse som boplats cirka 500 år f Kr. Lenhovda var sedan urminnes tid tingsplats (tingsställe) i Uppvidinge härad.

Yta: 232,76 hektar
Invånarantal: 1744, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lenhovda om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Lenhovda.

I Lenhovda fanns det sammanlagt 1 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Kronoberg.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.