Luftvärmepumpar i Boden

Annons:
Luftvärmepump i Boden - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Boden. Sammanlagt så finns det 9 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Boden. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Boden. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Boden som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Boden

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Boden.

Hem- & Hushållstjänst i Boden AB
Killingholmsv. 1
961 32 BODEN


ELON Vidars Radio och TV
Pontonjärv. 6 A
961 43 BODEN


SWEBO Bioenergy AB
Bullerleden 7
961 67 BODEN


Berglunds Rostfria, AB
Gjutv. 11
961 38 BODEN


Ventilationsfirma IM AB
Gjutv. 13
961 38 BODEN


Sundqvist Rör AB
Brog. 27
961 36 BODEN


FREAB- Elkedjan
Verkstadsv. 2
961 68 Boden


Niwentec
Rotorv. 1 A
961 43 BODEN


Maxovent AB
Tecknarv. 2
961 39 Boden

Annons:

Pris på luftvärmepump i Boden

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Boden kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Boden kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Boden.

Värmepumpsfakta om Boden

I Boden finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Boden.

Boden är en tätort i Norrbotten och centralort i Bodens kommun i Norrbottens län. Första skriftliga benämningen på Boden är Bodebyn år 1539 i en riksskattelängd. År 1543 hade Bodebyn sju hemman. Sedan tidigare fanns samer bosatta på platsen.

Yta: 1 997,74 hektar
Invånarantal: 18277, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Boden om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Boden.

I Boden fanns det sammanlagt 9 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.