Luftvärmepumpar i Gammelstad

Annons:
Luftvärmepump i Gammelstad - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Gammelstad. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Gammelstad. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Gammelstad. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Gammelstad som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Gammelstad

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Gammelstad.

Ventilationsmontage Lage Lindström AB
Hantverksv. 6
954 33 GAMMELSTAD


Värmepumpar I Norr AB
G. Hamng. 5
954 33 GAMMELSTAD


Gunnar Karlsen Sverige AB
Hantverksv. 2 K
954 33 GAMMELSTAD


G.M.H. Norrbotten, AB
Räfsarstigen 104
954 34 Gammelstad

Annons:

Pris på luftvärmepump i Gammelstad

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Gammelstad kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Gammelstad kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Gammelstad.

Värmepumpsfakta om Gammelstad

I Gammelstad finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Gammelstad.

Gammelstaden före 1987 Gammelstad, är en tätort strax väster om Luleå i Luleå kommun, Norrbottens län. Gammelstaden brukar ofta beskrivas som det egentliga Luleås äldsta del. Kring kyrkan ligger Gammelstads kyrkstad med 408 kyrkstugor i nära ursprungligt skick. Kyrkstaden finns med på Unescos världsarvslista.

Yta: 619,93 hektar
Invånarantal: 4960, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gammelstad om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Gammelstad.

I Gammelstad fanns det sammanlagt 4 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.