Luftvärmepumpar i Kalix

Annons:
Luftvärmepump i Kalix - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Kalix. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Kalix. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Kalix. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Kalix som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Kalix

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kalix.

Kalix Pann Produkter AB
Järnvägsg. 22
952 31 KALIX


ELON El Ljus
Torgg. 13
952 34 Kalix


Kalix Sol & Vindkraft
Morjärvsv. 58
952 35 KALIX

Annons:

Pris på luftvärmepump i Kalix

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Kalix kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Kalix kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Kalix.

Värmepumpsfakta om Kalix

I Kalix finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Kalix.

Kalix (i äldre litteratur Calix) är centralort och en tätort i Kalix kommun. Något färre än hälften av kommunens 16 497 invånare (2013) bor i tätorten. Stora privata företag i eller nära tätorten Kalix är Billerud Karlsborg AB (1 mil öster om Kalix), Part AB, Kalix Tele 24 AB och Rolfs Såg och hyvleri AB.

Yta: 757,36 hektar
Invånarantal: 7299, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kalix om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Kalix.

I Kalix fanns det sammanlagt 3 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.