Luftvärmepumpar i Kiruna

Annons:
Luftvärmepump i Kiruna - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Kiruna. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Kiruna. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Kiruna. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Kiruna som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Kiruna

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kiruna.

Isakssons Elektriska AB
Juliebög. 15
981 39 Kiruna


ELON i Kiruna
Forv. 15
981 38 KIRUNA


Dahl Sverige AB
Industriv. 13
981 38 KIRUNA


Isakssons Elektriska AB
Juliebög. 15
981 39 Kiruna


Ventilationskontroll & Plåt i Kiruna AB
Industriv. 10
981 38 KIRUNA


Siemens AB
Mangig. 26
981 33 Kiruna


ES Nord AB
Timmermansg. 4
981 37 Kiruna

Annons:

Pris på luftvärmepump i Kiruna

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Kiruna kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Kiruna kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Kiruna.

Värmepumpsfakta om Kiruna

I Kiruna finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Kiruna.

Kiruna är en tätort och centralort i Kiruna kommun i nordligaste Sverige och den största tätorten i landskapet Lappland med 18 148 invånare (2010). Kirunas näringsliv domineras totalt av gruvnäringen. Numera är endast gruvan i Kiirunavaara i drift och rationaliseringar gör att allt mindre personal behövs under jord för brytningen.

Yta: 1 652,61 hektar
Invånarantal: 18148, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kiruna om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Kiruna.

I Kiruna fanns det sammanlagt 7 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.