Luftvärmepumpar i Piteå

Annons:
Luftvärmepump i Piteå - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Piteå. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Piteå. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Piteå. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Piteå som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Piteå

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Piteå.

Norrbottens Bergtjänst AB
Härdarg. 10
941 48 Piteå


ELON Nelabhuset
Industrig. 44
941 47 PITEÅ


Infjärdens Värme, AB
Fläktg. 11 Backcity
941 47 PITEÅ


Storfors Plåtslageri AB
Verkstadsg. 3
941 39 Piteå


Kylteknik AB
Fläktg. 9 A
941 47 PITEÅ


Energi och Driftsupport Norr AB
Abjörnssons v. 20
941 34 PITEÅ


Niwentec
Verkstadsg. 9
941 39 Piteå

Annons:

Pris på luftvärmepump i Piteå

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Piteå kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Piteå kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Piteå.

Värmepumpsfakta om Piteå

I Piteå finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Piteå.

Piteå, centralort i Piteå kommun, Norrbotten. Piteå är Sveriges 51:a största tätort med 22 913 invånare av kommunens totalt 40 854 invånare. Piteå är en turist- och sommarstad som svarar för cirka hälften av sommarturismen i Norrbotten. Piteå är även känt för ortens dialekt, pitemål och för maträtten pitepalt.

Yta: 2 473,64 hektar
Invånarantal: 22913, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Piteå om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Piteå.

I Piteå fanns det sammanlagt 7 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Norrbotten.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.