Luftvärmepumpar i Karlskoga

Annons:
Luftvärmepump i Karlskoga - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Karlskoga. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Karlskoga. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Karlskoga. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Karlskoga som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Karlskoga

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Karlskoga.

ELON Greeks Vitvarubutik
Labinhöjdsv. 5
691 47 Karlskoga


Eriksson & Höjers Plåtslageri AB
Hangarv. 16
691 35 KARLSKOGA


AB Linds Rör
Blomsterv. 27
691 42 KARLSKOGA


Karlskoga Ventilationservice
Carls Åbyv. 1
691 33 KARLSKOGA


Luddes Ventilationstjänst AB
Snöbärsv. 3
691 47 Karlskoga


Piscator Ventilation AB
Hangarv. 27
691 35 KARLSKOGA


Sörensen, Rolf
Måbärsv. 2
691 47 Karlskoga

Annons:

Pris på luftvärmepump i Karlskoga

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Karlskoga kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Karlskoga kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Karlskoga.

Värmepumpsfakta om Karlskoga

I Karlskoga finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Karlskoga.

Karlskoga är en tätort i Karlskoga distrikt i östra Värmland och centralort i Karlskoga kommun i Örebro län. Namnet kommer från att kung Karl IX såg det som sina hertigliga skogar, Karls skogar. Karlskoga är kommunens enda tätort och ligger utefter sjön Möckelns norra strand.

Yta: 2 732,53 hektar
Invånarantal: 27084, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Karlskoga om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Karlskoga.

I Karlskoga fanns det sammanlagt 7 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Örebro.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.