Luftvärmepumpar i Lindesberg

Annons:
Luftvärmepump i Lindesberg - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Lindesberg. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Lindesberg. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Lindesberg. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Lindesberg som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Lindesberg

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lindesberg.

ELON Sixten Larsson
Järnvägsg. 12
711 30 LINDESBERG


Lindesbergs Sotningsdistrikt AB
Norev. 4
711 32 LINDESBERG


Linde Byggnadsplåt AB
Bronäsv. 2
711 34 LINDESBERG


Nildust AB
Parkv. 18
711 31 Lindesberg


Hl Ventilations Service
Siggebohyttev. 20
711 34 LINDESBERG


L K-Ventilation
Strandkullebrinken 6
711 35 Lindesberg

Annons:

Pris på luftvärmepump i Lindesberg

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Lindesberg kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Lindesberg kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Lindesberg.

Värmepumpsfakta om Lindesberg

I Lindesberg finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Lindesberg.

Lindesberg är en tätort i Västmanland samt centralort i Lindesbergs kommun, Örebro län. Lindesberg är belägen vid Lindessjöns norra strand mellan Bottenån och Lilla Lindesjön cirka 40 km norr om Örebro. De stora arbetsgivarna i Lindesberg idag är kommunen, lasarettet och Arvin Meritor AB.

Yta: 782,19 hektar
Invånarantal: 9149, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lindesberg om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Lindesberg.

I Lindesberg fanns det sammanlagt 6 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Örebro.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.