Luftvärmepumpar i Båstad

Annons:
Luftvärmepump i Båstad - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Båstad. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Båstad. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Båstad. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Båstad som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Båstad

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Båstad.

ELON Entré Båstad
Stenhusvägen 13 A
269 36 Båstad


Pers Värmepumpsmontering AB
Erikstorpsv. 100
269 93 BÅSTAD


MontageService i Båstad AB
Mäshultsv. 1
269 36 Båstad


Håkans Service
Hallandsv. 19
269 36 Båstad


Peter Magnusson Ventilation AB
Campingv. 14
269 40 BÅSTAD


Funktionsservice I Båstad AB
Mäshultsv. 1
269 36 Båstad

Annons:

Pris på luftvärmepump i Båstad

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Båstad kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Båstad kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Båstad.

Värmepumpsfakta om Båstad

I Båstad finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Båstad.

Båstad är en tätort och centralort i Båstads kommun, Skåne län. Båstad är den största orten på Bjärehalvön och har station på Västkustbanan. Orten ligger vid Hallandsås. Huvuddelen av tätorten ligger i Båstads socken i landskapet Skåne, men de östra delarna Hemmeslövsstrand och Eskilstorpsstrand tillhör Östra Karups socken i Halland.

Yta: 626,62 hektar
Invånarantal: 4961, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Båstad om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Båstad.

I Båstad fanns det sammanlagt 6 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.