Luftvärmepumpar i Fleninge

Annons:
Luftvärmepump i Fleninge - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Fleninge. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Fleninge. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Fleninge. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Fleninge som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Fleninge

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Fleninge.

Lindbergs Ventilation AB
Västkustvägen 400
254 77 FLENINGE


VTM i Fleninge AB
Fleningevägen 343
254 77 FLENINGE


Fellmerts Plåt AB
Västkustvägen 251
254 77 FLENINGE

Annons:

Pris på luftvärmepump i Fleninge

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Fleninge kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Fleninge kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Fleninge.

Värmepumpsfakta om Fleninge

I Fleninge finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Fleninge.

Fleninge är en småort i Helsingborgs kommun och kyrkby i Fleninge socken i Skåne. Sveriges äldsta motell, från 1954 och ritat av arkitekten Gustaf Birch-Lindgren, är beläget här. Fleninge är beläget cirka 6 kilometer nordost om Helsingborg och några kilometer öster om Ödåkra. Orten omges helt av en svagt böljande fullåkersbygd.

Yta: 33 hektar
Invånarantal: 192, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Fleninge om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Fleninge.

I Fleninge fanns det sammanlagt 3 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.