Luftvärmepumpar i Höör

Annons:
Luftvärmepump i Höör - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Höör. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Höör. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Höör. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Höör som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Höör

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Höör.

VärmepumpCenter Höör
Portv. 2
243 93 HÖÖR


ELON Nordéns El i Höör
Marknadsv. 2 vid City Gross
243 93 HÖÖR


ELON XL Bygg Byggland
Bangårdsg. 17
243 32 Höör


Fordonsklimat i Hörby
Fogdarp 744
243 96 Höör


Relek Produktion AB
Terminalv. 3
243 35 HÖÖR


United Drilling Contractors AB
Portv. 2
243 93 HÖÖR


IVT Center Höör Everöds Elbyrå
Pumpv. 7
243 93 HÖÖR


Inp i Staffanstorp AB
Västanväg
243 35 HÖÖR


Sätofta Bleck & Plåtslageri AB
Pumpv. 11
243 93 HÖÖR


Caddex AB
Storg. 21
243 30 Höör

Annons:

Pris på luftvärmepump i Höör

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Höör kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Höör kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Höör.

Värmepumpsfakta om Höör

I Höör finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Höör.

Höör är en tätort och centralort i Höörs kommun i Skåne län. Näringslivet är varierat med bland annat verkstadsföretag, sågverk och butiker/stormarknad. Höörs mejeri byggdes 1893 och var i drift till 1973. Under 2007 revs mejeriet för att ge plats åt bostäder, 78 lägenheter, som stod inflyttningsklara sommaren 2009.

Yta: 611,75 hektar
Invånarantal: 7865, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Höör om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Höör.

I Höör fanns det sammanlagt 10 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.