Luftvärmepumpar i Limhamn

Annons:
Luftvärmepump i Limhamn - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Limhamn. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Limhamn. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Limhamn. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Limhamn som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Limhamn

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Limhamn.

ELON Knut Pers i Limhamn
Linnég. 41
216 14 Limhamn


Energitjänst AB
Järnvägsg. 32
216 14 Limhamn


Swema Trading AB
Västanv. 57
216 15 LIMHAMN


Rosvalls Vent AB
070 - 810 98 25Klimat & Ventilationsteknik I Malmö AB
Järnvägsg. 45 B
216 14 Limhamn


City Air i Malmö AB
Kalkstensv. 11 B
216 32 Limhamn


Exotherm AB
040 - 631 61 16Carlesons Ventilationsteknik AB
Rudbecksg. 63
216 22 LIMHAMN


J. Hultén Holding AB
Idrottsg. 50 B
216 16 Limhamn


Qvantum Energi AB
Ringugnsg. 12
216 16 Limhamn

Annons:

Pris på luftvärmepump i Limhamn

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Limhamn kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Limhamn kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Limhamn.

Värmepumpsfakta om Limhamn

I Limhamn finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Limhamn.

Limhamn är en tidigare ort, senare en stadsdel i Malmö, numera ingående i stadsområde Väster i Malmö. Den tidigare cementtillverkningen och kalkbrytningen som en gång utgjorde grunden för Limhamns expansion är numera nedlagd. Limhamn nämns första gången 1522 (som Limnøhaffuen) och omnämns under 1500-talet i flera danska skrifter.

Yta: 102 hektar
Invånarantal: 5674, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Limhamn om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Limhamn.

I Limhamn fanns det sammanlagt 10 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.