Luftvärmepumpar i Lomma

Annons:
Luftvärmepump i Lomma - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Lomma. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Lomma. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Lomma. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Lomma som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Lomma

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lomma.

Bi-Vent AB
Industrig. 25
234 35 LOMMA


Skandiluft Avfuktarservice AB
Kopparg. 10
234 35 LOMMA


Eko Energi i Lomma AB
Höjehus
234 35 LOMMA


Korigo Energipartner AB
Höjeåg. 145
234 33 LOMMA

Annons:

Pris på luftvärmepump i Lomma

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Lomma kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Lomma kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Lomma.

Värmepumpsfakta om Lomma

I Lomma finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Lomma.

Lomma är en tätort i Skåne och centralort i Lomma kommun, Skåne län. Lomma som är lokaliserat vid kusten ligger strax väster om Lund och strax norr om Malmö. I Lomma finns Lomma kyrka och en långgrund sandstrand "Lomma beach" och marina. Sveriges lantbruksuniversitet Alnarp ligger i Alnarp mellan Lomma och Åkarp, nära Lommas sydöstra utkant.

Yta: 481,99 hektar
Invånarantal: 10837, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lomma om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Lomma.

I Lomma fanns det sammanlagt 4 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.