Luftvärmepumpar i Lund

Annons:
Luftvärmepump i Lund - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Lund. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Lund. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Lund. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Lund som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Lund

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lund.

Electrolux Service
Kalkstensv. 10
224 78 Lund


ELON i Lund
Dalbyv. 20 Tellusgatan
224 60 LUND


ELON KöksCentrum Lund
Avtalsv. 13
227 61 LUND


Alfa Laval
Rudeboksv. 1
221 00 Lund


LindinVent AB
Skifferv. 39
224 78 Lund


Climat 80 AB
Tellusg. 13
224 57 LUND

Annons:

Pris på luftvärmepump i Lund

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Lund kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Lund kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Lund.

Värmepumpsfakta om Lund

I Lund finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Lund.

Lund är centralort i Lunds kommun och ligger i sydvästra Skåne i södra Sverige. Det är Sveriges elfte största tätort. Lunds universitet och Lunds stift styrs från Lund. Staden ingår i storstadsregionen Stor-Malmö enligt Statistiska centralbyrån. Lund ligger på en utlöpare av Romeleåsen som avgränsar Lundaslätten i nordöst.

Yta: 2 575,03 hektar
Invånarantal: 82800, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lund om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Lund.

I Lund fanns det sammanlagt 6 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Skåne.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.