Luftvärmepumpar i Katrineholm

Annons:
Luftvärmepump i Katrineholm - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Katrineholm. Sammanlagt så finns det 10 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Katrineholm. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Katrineholm. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Katrineholm som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Katrineholm

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Katrineholm.

Ventilationstjänst i Katrineholm AB
Västgötag. 18
641 36 Katrineholm


Sveaverken AB
Vingåkersv. 73
641 39 KATRINEHOLM


VESAM AB
Sågareg. 1
641 33 KATRINEHOLM


El & Ventilation Sörmland, AB
Västgötag. 18
641 36 Katrineholm


Katrineholms Rörproduktion AB
Höjdg. 7
641 32 Katrineholm


NIBE AB
Päronv. 6
641 47 Katrineholm


M&P Plåt AB
Linnév. 54
641 32 Katrineholm


Big o Marc AB
Bråten Grönkulla
641 96 Katrineholm


Indoor Energy Services
Oppundav. 62
641 37 KATRINEHOLM


Caverion
Kungsg. 10
641 36 Katrineholm

Annons:

Pris på luftvärmepump i Katrineholm

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Katrineholm kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Katrineholm kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Katrineholm.

Värmepumpsfakta om Katrineholm

I Katrineholm finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Katrineholm.

Katrineholm är en tätort i Södermanland och centralort i Katrineholms kommun i Södermanlands län. Den grundades först som ett stationssamhälle kring Västra stambanan och fick 1883 status som municipalsamhälle. 1917 fick Katrineholm stadsrättigheter. Namnet Katrineholm kommer från gården Katrineholm vid sjön Näsnaren.

Yta: 1 146,25 hektar
Invånarantal: 21993, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Katrineholm om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Katrineholm.

I Katrineholm fanns det sammanlagt 10 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Södermanland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.