Luftvärmepumpar i Farsta

Annons:
Luftvärmepump i Farsta - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Farsta. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Farsta. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Farsta. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Farsta som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Farsta

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Farsta.

F.V.T. Plåt & Smide
Ågestav. 210
123 52 Farsta


Värmdö Luftbehandling AB
Torsbyg. 22
123 41 Farsta


David Broström Bygg
Hauptv. 92
123 58 Farsta


Beta Ventilationstjänst HB
Tisdagsv. 6
123 60 FARSTA

Annons:

Pris på luftvärmepump i Farsta

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Farsta kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Farsta kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Farsta.

Värmepumpsfakta om Farsta

I Farsta finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Farsta.

Farsta är en stadsdel i Söderort inom Stockholms kommun. Farsta är belägen cirka åtta kilometer söder om Stockholms innerstad, väster om Nynäsvägen. Stadsdelen gränsar till Hökarängen, Sköndal, Larsboda, Farsta Strand och Fagersjö. Det moderna Farsta började planläggas redan på 1940-talet och byggdes på 1950-talets senare hälft.

Yta: 237 hektar
Invånarantal: 12 673 , år 2012

Du kan här också läsa mer om orten Farsta om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Farsta.

I Farsta fanns det sammanlagt 4 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.