Luftvärmepumpar i Kista

Annons:
Luftvärmepump i Kista - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Kista. Sammanlagt så finns det 7 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Kista. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Kista. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Kista som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Kista

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kista.

Munters AB
Färög. 33
164 51 KISTA


Torpheimer I Stockholm AB
Isafjordsg. 22 A
164 40 KISTA


Bevent Rasch AB
Norgeg. 2
164 32 Kista


Timmstråle Antreprenader
Sorög. 1
164 41 Kista


Bovab AB
Vandag. 3
164 74 Kista


Energi & Värmepumpkonsulten AB
070 - 597 00 06Gaby Issa
Kronborgsgränd 6
164 46 KISTA

Annons:

Pris på luftvärmepump i Kista

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Kista kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Kista kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Kista.

Värmepumpsfakta om Kista

I Kista finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Kista.

Kista är en stadsdel belägen i Västerort inom Stockholms kommun. Kista ingår i Rinkeby-Kista stadsdelsområde och gränsar till Akalla, Husby och Rinkeby i samma stadsdelsområde samt Sollentuna och Sundbybergs kommuner. Kista centrum ligger cirka 9,5 km vägavstånd nordnordväst om Norrtull i nordligaste delen av Stockholms innerstad

Yta: 414 hektar
Invånarantal: 12 027, år 2014

Du kan här också läsa mer om orten Kista om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Kista.

I Kista fanns det sammanlagt 7 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Stockholm.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.