Luftvärmepumpar i Bålsta

Annons:
Luftvärmepump i Bålsta - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Bålsta. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Bålsta. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Bålsta. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Bålsta som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Bålsta

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Bålsta.

Eklöws Rör och Värmepumpsteknik AB
Annehill 4
746 38 Bålsta


Lackeringsanläggningar i Lidingö, AB
Fabriksv. 7
746 34 Bålsta


Bad & Värme, Lindboms Rör Butik & Installation
0171 - 511 01S.A. Ventilation Övergran
Åbyv. 14
746 93 BÅLSTA


Termavent Sweden AB
Björnv. 16
746 35 BÅLSTA


J M Ventilation AB
Bistav. 19
746 30 Bålsta

Annons:

Pris på luftvärmepump i Bålsta

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Bålsta kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Bålsta kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Bålsta.

Värmepumpsfakta om Bålsta

I Bålsta finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Bålsta.

Bålsta är en tätort och centralort i Håbo kommun, Uppsala län. Bålsta ligger utmed motorvägen E18 och Mälarbanan, nära Mälaren cirka 5 mil söder om Uppsala och 5 mil nordväst om Stockholm. Länsväg C 545 (Gamla E18) genomkorsar orten.

Yta: 1 072,57 hektar
Invånarantal: 14147, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Bålsta om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Bålsta.

I Bålsta fanns det sammanlagt 6 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.