Luftvärmepumpar i Gimo

Annons:
Luftvärmepump i Gimo - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Gimo. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Gimo. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Gimo. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Gimo som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Gimo

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Gimo.

XL Bygg Gimo
Uppsalav. 30
747 42 Gimo


Alunda Energispar AB
Lysta 159
747 95 Gimo


Sörlings Ventilation
Grang. 5
747 41 GIMO

Annons:

Pris på luftvärmepump i Gimo

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Gimo kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Gimo kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Gimo.

Värmepumpsfakta om Gimo

I Gimo finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Gimo.

Gimo är en tätort i Östhammars kommun, cirka 50 km nordost om Uppsala. Ortnamnet kommer från det gamla ordet Gimmu, som tros betyda gimma (d.v.s. gap eller öppning), med syftning på ett vattens utlopp i ett större vattendrag. Kyrkan i Gimo, Skäfthammars kyrka som ligger intill länsväg 288, invigdes på 1400-talet.

Yta: 313,25 hektar
Invånarantal: 2688, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Gimo om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Gimo.

I Gimo fanns det sammanlagt 3 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Uppsala.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.