Luftvärmepumpar i Filipstad

Annons:
Luftvärmepump i Filipstad - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Filipstad. Sammanlagt så finns det 4 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Filipstad. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Filipstad. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Filipstad som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Filipstad

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Filipstad.

Lyréns Plåt AB
Lövlundsg. 4
682 33 Filipstad


Fsm Fastighet & Service AB
Lundkvistv. 1
682 34 FILIPSTAD


Filipstads Luftteknik
Myrängsv. 18
682 34 FILIPSTAD


Filipstads Luftteknik AB
Industriv. 9
682 33 Filipstad

Annons:

Pris på luftvärmepump i Filipstad

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Filipstad kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Filipstad kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Filipstad.

Värmepumpsfakta om Filipstad

I Filipstad finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Filipstad.

Filipstad, tidigare känd som en kur- och brunnsort, är en tätort i östra Värmland. Den är centralort i Filipstads kommun, Värmlands län. Filipstad ligger i en dalgång mellan sjöarna Lersjön och Daglösen. Mellan dessa rinner Skillerälven, som slingrar sig genom centrum, och förbi Nils Ferlin-statyn vid Stora torget.

Yta: 650,78 hektar
Invånarantal: 6022, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Filipstad om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Filipstad.

I Filipstad fanns det sammanlagt 4 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Värmland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.