Luftvärmepumpar i Kåge

Annons:
Luftvärmepump i Kåge - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Kåge. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Kåge. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Kåge. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Kåge som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Kåge

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kåge.

VVS & Energi i Kåge AB
Högåsv. 34
934 31 KÅGE


Bad & Värme, Holmboms Värme & Sanitet AB
Storg. 46
934 32 Kåge

Annons:

Pris på luftvärmepump i Kåge

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Kåge kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Kåge kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Kåge.

Värmepumpsfakta om Kåge

I Kåge finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Kåge.

Kåge är en tätort i Skellefteå kommun i norra Västerbotten. Den ligger 14 kilometer norr om Skellefteå tätort, vid Bottenvikskusten och Europaväg 4. Kåge är känt sedan 1505, då änkan Gunborg från Stockholm sålde det till prosten herr Andreas i Skellefteå.

Yta: 247,35 hektar
Invånarantal: 2248, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kåge om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Kåge.

I Kåge fanns det sammanlagt 2 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västerbotten.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.