Luftvärmepumpar i Björna

Annons:
Luftvärmepump i Björna - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Björna. Sammanlagt så finns det 1 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Björna. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Björna. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Björna som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Björna

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Björna.

Inlands Luft AB
Järnvägsg. 10
890 50 Björna

Annons:

Pris på luftvärmepump i Björna

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Björna kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Björna kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Björna.

Värmepumpsfakta om Björna

I Björna finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Björna.

Björna är en tätort i Örnsköldsviks kommun. Björna ligger längs länsväg 352 36 kilometer från Örnsköldsvik och 30 kilometer från Örnsköldsviks flygplats. Stambanan genom övre Norrland passerar genom Björna, som förr hade en järnvägsstation (Björna station).

Yta: 67,70 hektar
Invånarantal: 413, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Björna om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Björna.

I Björna fanns det sammanlagt 1 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västernorrland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.