Luftvärmepumpar i Hallstahammar

Annons:
Luftvärmepump i Hallstahammar - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Hallstahammar. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Hallstahammar. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Hallstahammar. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Hallstahammar som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Hallstahammar

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Hallstahammar.

Nordisk Ventilations Hygien
Moräng. 17
734 36 Hallstahammar


Sally R AB
Vinbärsv. 24
734 31 HALLSTAHAMMAR


Ventilations Montage I Mälardalen AB
Hantverkareg. 22
734 30 Hallstahammar


Caverion
Lidbecksg. 1
734 30 Hallstahammar


Svennby Service AB
Tibble 2
734 91 HALLSTAHAMMAR


Hallstahammars Ventilation & Svets AB
Pilg. 1
734 31 HALLSTAHAMMAR

Annons:

Pris på luftvärmepump i Hallstahammar

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Hallstahammar kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Hallstahammar kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Hallstahammar.

Värmepumpsfakta om Hallstahammar

I Hallstahammar finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Hallstahammar.

Hallstahammar är en tätort i Västmanland och centralort i Hallstahammars kommun, Västmanlands län. Orten är en gammal bruksort med metallindustri som kärna för samhället. Av industriföretag märks främst FinnvedenBulten (med ursprung i Bultfabriks AB) och Sandvik Heating Technology AB (tidigare Kanthal AB).

Yta: 9,67 km2
Invånarantal: 10478, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Hallstahammar om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Hallstahammar.

I Hallstahammar fanns det sammanlagt 6 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.