Luftvärmepumpar i Sala

Annons:
Luftvärmepump i Sala - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Sala. Sammanlagt så finns det 6 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Sala. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Sala. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Sala som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Sala

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Sala.

Din ELON butik i Sala
Kålgårdsg. 9
733 31 Sala


Infjärdens Värme, AB
Fridhemsg. 9
733 39 Sala


Silverstadens Rör
Fabriksg. 6
733 39 Sala


Törnlinds VVS AB
Verkstadsg. 22
733 38 SALA


Sala Nt Förvaltning AB
Vegag. 9
733 33 Sala


Caverion
Fabriksg. 14
733 39 Sala

Annons:

Pris på luftvärmepump i Sala

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Sala kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Sala kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Sala.

Värmepumpsfakta om Sala

I Sala finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Sala.

Sala är en tätort belägen i Västmanland; dock ligger delen öster om Sagån i Uppland. I Sala återfinns Sala silvergruva samt Väsby Kungsgård och Aguélimuseet. Mitt i centrum ligger ett kvadratiskt kullerstenstorg, och några hundra meter därifrån finns Ekeby dammar, som är en del av det vattensystem som skapades till Sala Silvergruva.

Yta: 11,01 km2
Invånarantal: 12289, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Sala om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Sala.

I Sala fanns det sammanlagt 6 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västmanland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.