Luftvärmepumpar i Askim

Annons:
Luftvärmepump i Askim - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Askim. Sammanlagt så finns det 8 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Askim. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Askim. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Askim som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Askim

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Askim.

Elonbutiken i Sisjön
Datav. 8
436 32 ASKIM


Schulte Värmeteknik
St. Åvägen 21
436 34 ASKIM


Polarpumpen
Datav. 14 A
436 32 ASKIM


Ventab Styr AB
Datav. 21 B
436 32 ASKIM


140kvadrat.se
Datav. 14 A
436 32 ASKIM


Svenska Allroundservice AB
Pilegården 10 A
436 35 Askim


Polliwog Teknik
Hultviksv. 7
436 45 ASKIM


Ventab I Göteborg AB
Datav. 21 B
436 32 ASKIM

Annons:

Pris på luftvärmepump i Askim

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Askim kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Askim kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Askim.

Värmepumpsfakta om Askim

I Askim finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Askim.

Askim är en stadsdel och ett primärområde i sydvästra delen av Göteborgs kommun som ingår i stadsdelsnämndsområdet Askim–Frölunda–Högsbo. Dess geografiska omfattning är nästan identisk med Askims församling och den tidigare Askims landskommun och Askims socken. Askim är beläget vid Askimsfjorden, som är en del av Kattegatt.

Yta: 36,4 km2
Invånarantal: 23 375, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Askim om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Askim.

I Askim fanns det sammanlagt 8 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.