Luftvärmepumpar i Kärna

Annons:
Luftvärmepump i Kärna - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Kärna. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Kärna. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Kärna. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Kärna som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Kärna

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kärna.

Klimat Teknologi AB
Annas v. 12
442 71 KÄRNA


Torsby Ventilation AB
Torsby 330
442 73 KÄRNA


Västanfläkt Ventilation AB
Lefstadv. 7
442 70 Kärna

Annons:

Pris på luftvärmepump i Kärna

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Kärna kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Kärna kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Kärna.

Värmepumpsfakta om Kärna

I Kärna finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Kärna.

Kärna är en tätort i Kungälvs kommun i Västra Götalands län. Kärna är ett mindre samhälle på landsbygden, cirka tio kilometer väster om centralorten Kungälv och cirka 22,5 km från Göteborg.

Yta: 45,20 hektar
Invånarantal: 430, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kärna om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Kärna.

I Kärna fanns det sammanlagt 3 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.