Luftvärmepumpar i Kungshamn

Annons:
Luftvärmepump i Kungshamn - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Kungshamn. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Kungshamn. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Kungshamn. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Kungshamn som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Kungshamn

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Kungshamn.

Carlssons El & Jakt AB
Hallindenv. 1
456 34 Kungshamn


COMFORT KUNGSHAMN
Dinglev. 54
456 31 KUNGSHAMN


Sotenäs Ventilation
Hamng. 35
456 31 KUNGSHAMN

Annons:

Pris på luftvärmepump i Kungshamn

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Kungshamn kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Kungshamn kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Kungshamn.

Värmepumpsfakta om Kungshamn

I Kungshamn finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Kungshamn.

Kungshamn är en tätort i Bohuslän och centralort i Sotenäs kommun i Västra Götalands län. Orten består av delarna Gravarne, Bäckevik och Fisketången som tidigare var municipalsamhällen. Kungshamn är beläget på en halvö på västkusten strax norr om Lysekil. Smögenbron förbinder sedan år 1970 orten med Smögen.

Yta: 208,37 hektar
Invånarantal: 2814, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Kungshamn om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Kungshamn.

I Kungshamn fanns det sammanlagt 3 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.