Luftvärmepumpar i Lerum

Annons:
Luftvärmepump i Lerum - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Lerum. Sammanlagt så finns det 2 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Lerum. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Lerum. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Lerum som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Lerum

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lerum.

ELON Ljungs i Lerum
Göteborgsv. 6
443 30 LERUM


Aspens Ventilation AB
L. Goråsv. 5
443 91 Lerum

Annons:

Pris på luftvärmepump i Lerum

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Lerum kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Lerum kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Lerum.

Värmepumpsfakta om Lerum

I Lerum finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Lerum.

Lerum är centralort i Lerums kommun i Västra Götalands län. Lerum ligger vid E20 och Västra stambanan cirka två mil öster om Göteborg. Lerum är ett av två samhällen vid sjön Aspen; på den västra sidan ligger Jonsered i Partille kommun.

Yta: 1 426,87 hektar
Invånarantal: 16855, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lerum om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Lerum.

I Lerum fanns det sammanlagt 2 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.