Luftvärmepumpar i Lindome

Annons:
Luftvärmepump i Lindome - hitta företag som servar och säljer värmepumpar av olika slag i Lindome. Sammanlagt så finns det 3 olika företag som du kan vända dig till när du vill köpa eller utföra service på luftvärmepump i Lindome. För att du ska kunna få bästa pris på luftvärmepumpen som du vill serva eller köpa rekommenderar vi att du tar kontakt med ett par olika företag som kan värmepumpar i Lindome. Då kan du jämföra pris samt garantier med mera innan du beslutar vilket företag inom luftvärmepumpar i Lindome som du vill anlita eller handla från.
Annons:

Köpa luftvärmepump i Lindome

Nedan kan ni ta del av vår lista över alla företag som säljer, servar eller på något annat sätt arbetar med luftvärmepumpar i Lindome.

Air-Site AB
Elementv. 1
437 36 LINDOME


Aircare Ventilation i Göteborg AB
G. Bergav. 5
437 35 Lindome


R.O. Plåt
Linneav. 2
437 31 Lindome

Annons:

Pris på luftvärmepump i Lindome

Kostnad samt pris på att köpa en luftvärmepump i Lindome kan variera en hel del beroende på vilket företag du väljer att handla hos, samt vad som ingår i köpet av luftvärmepumpen. När du ska jämföra priset ska du kolla saker som hur mycket garanti som ges, support samt installation. Grannar och bekanta i Lindome kan säkert också dela med sig av erfarenheter omkring värmepumpar i Lindome.

Värmepumpsfakta om Lindome

I Lindome finns det minst ett företag som arbetar inom områder värmepumpar och luftvärmepumpar. Nedan kan du ta del av lite fakta om orten Lindome.

Lindome är en tätort i Mölndals kommun och kyrkbyn i Lindome socken belägen 15 km söder om Göteborg. Lindome är belägen vid motorvägen E6/E20 och Västkustbanan. Namnet Lindome kommer av Lyng (ljung) och efterleden av hem, (boplats, gård).

Yta: 729,06 hektar
Invånarantal: 11037, år 2010

Du kan här också läsa mer om orten Lindome om du vill veta mer än saker som bara är relaterat till luftvärmepumpar i Lindome.

I Lindome fanns det sammanlagt 3 olika företag som arbetar inom värmepumpar som t.ex. luftvärmepumpar, vilka du kan ta kontakt med inför ditt inköp av en luftvärmepump. Skulle det vara så att du inte hittar något lämpligt företag att kontakta rekommenderar vi dig att leta vidare i andra orter i Västra Götaland.
Annons:

Städer med luftvärmepumpar i fokus

Nedan följer utvalda orter i vilka du kan hitta företag som är återförsäjare av luftvärmepumpar samt kan hjälpa dig med installation och service.